пʼятниця, 23 травня 2008 07:12

Сім"я губернатора Волині має 6 гектарів землі

Голова Волинської облдержадміністрації Микола Романюк, 49 років, першим оприлюднив свої заробітки. Його попередники цього не робили. Нинішній губернатор опублікував на сайті адміністрації декларацію про доходи й зарплатню родини за 2007 рік.

Торік губернатор заробив 341 тис. 61 грн. Його члени сім"ї мали 7154 грн доходу. Майже 13 тис. грн одержані від дивідендів, процентів і роялті. Інші прибутки — переважно зарплата колишнього банкіра. До листопада 2007-го Микола Романюк очолював Волинське головне регіональне відділення "Приватбанку" із зарплатнею майже 300 тис. грн на рік.

— Оприлюднення доходів — добровільна справа. Однак це засвідчує, що людина чесно працює і нічого не приховує, — каже керівник апарату облдержадміністрації Віталій Максим"як, 40 років.

У декларації про доходи зазначено, що губернатор із родиною мають житловий котедж площею 330 кв. м і квартиру — 200 кв. м. Сім"ї належать 6 тис. кв. м землі й дачний будинок на 100 "квадратів". Є гараж, де стоїть іномарка "тойота". Керівник області володіє цінними паперами, номінальною вартістю 2 млн 940 тис. грн. На банківських рахунках він заощадив 44 тис. 477 грн. Микола Романюк живе із родиною в селі Зміїнець під Луцьком. Дружина Марія домогосподарка. Двоє дорослих синів — підприємці.

Зараз ви читаєте новину «Сім"я губернатора Волині має 6 гектарів землі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі