пʼятниця, 11 квітня 2008 07:13

Сигарети "Мальборо" підміняють "Примою"

Півсотні блоків фальшивих цигарок вилучили інспектори Волинського управління захисту прав споживачів у магазинах і на ринках Луцька. У пачках з-під дорогих торгових марок покупці знаходять дешеві сигарети.

Про фальшивку повідомили жителі мікрорайону Вишків. Курці знайшли в запакованих поліетиленом пачках "Мальборо" цигарки марки "Прима", в упаковці "Честерфілда" — "Ватру". Після перевірки кількох магазинів і базарних продавців рейдова група вилучила 47 блоків підмінених сигарет. Фахівці гадають, що фальсифікатори працюють на конвеєрі, який обладнаний спеціальною технікою для пакування.

— Поліетилен на пачках не ушкоджений, на цигарках наклеєні справжні акцизні марки, — каже начальник обласного управління захист прав споживачів Геннадій Кожевніков, 42 роки.

Чиновники ініціювали розслідування за фактом підробки. Офіційний постачальник цигарок виробника "Філіп Моріс Україна" — луцька фірма "Волиньтабак" — публічно попередила підприємців і торговельні фірми не купувати сигарети у випадкових продавців.

Зараз ви читаєте новину «Сигарети "Мальборо" підміняють "Примою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі