пʼятниця, 04 травня 2007 07:13

Шестирічний Степан Воронко згорів у хліві

6-річний Степан Воронко згорів 29 квітня у хліві на обійсті батьків у селі Кімнатка Кременецького району Тернопільської області.

Разом зі своїм 8-річним братом та сусідськими дітьми Степан у неділю пас корову на пасовищі. Під обід усі повернулися додому.

— Старший брат пішов до сусідів, — розповідає Петро Колісник із ЦГЗ обласного управління міліції. — Степан грався на подвір"ї. Мати хлопчика була у хаті, доглядала за меншою донькою. Батько дітей уже давно на заробітках.

Сусіди кажуть, що бачили, як малий Воронко незадовго до пожежі чиркав сірниками на подвір"ї. Дим над хлівом помітили сусідські діти, але дорослим урятувати Степана не вдалося. Полум"я швидко знищило стару будівлю з сіном на горищі. Тіло дитини знайшли серед обгорілої соломи.

Багатодітні Воронки нещодавно купили господарку в Кімнатці. Щоб розрахуватися з боргами, голова сімейства поїхав на заробітки за кордон. Кілька місяців тому родина поховала однорічну доньку.

Зараз ви читаєте новину «Шестирічний Степан Воронко згорів у хліві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі