середа, 16 січня 2008 07:08

Сергій Дульський вискочив із таксі на ходу

12 січня водій Сергій Дульський, 41 рік, припаркував таксі на площі Злуки в Луцьку. Сергій Коровіцький, 26 років,  вийшов із бару "Владислав" і попрохав завезти його на дискотеку в село Білосток Луцького району. Дав завдаток — 40 грн і паспорт.

У Білостоці "Мерседес-Бенц" зупинився біля хати Володимира Рижкова, 42 роки. Коровіцький запропонував йому поїхати на дискотеку і непомітно прихопив із його дому ніж для шаткування капусти з додатковими лезами.

Далі Коровіцький завіз сестру з подругою до селища Гать. Наїздили 210 км за містом, кожен з яких коштує 3 грн. Замовник вирішив, що не розплачуватиметься з водієм.

Неподалік села Сьомаки чоловік попросив зупинитися. Щойно таксист загальмував, пасажир приставив йому лезо ножа до шиї.

— Поблизу селища Торчин водій запримітив аварійні вогні, подумав, що пост ДАІ, — розповідає слідчий Луцького райвідділу міліції Руслан Наталуша, 44 роки. — Дульський  відчинив дверцята й вискочив з автомобіля на ходу.

За кілька годин нападників затримали. 2007-го Сергій Коровіцький звільнився з колонії, де відсидів чотири роки за грабіж.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Дульський вискочив із таксі на ходу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі