пʼятниця, 30 грудня 2011 06:00

Селяни клянуть Євро через розбиту дорогу

У село Торки Радехівського району перевізники відмовилися пускати маршрутки. Автобуси доїжджають лише в Бишів, де є сільрада. 5 км дороги до Торок розбиті вщент.

— У Торках живуть 320 людей. Дехто у Львові працює, є студенти. А добиратися як? Слякоть, дощ чи морози вдарять? Та то ж таки даль, щоб пішки до Бишова йти, — каже секретар сільради Марія Папіж, 41 рік.

Восени селяни написали листи у "Львівавтодор", обласну адміністрацію.

— І прийшла нам відповідь: "Ваше питання розглянуто. Комісія встановила, що ямкість дороги становить шість відсотків. У зв'язку з відсутністю коштів через проведення Євро, ремонт дороги буде відкладено". Пообіцяли зробити ямковий ремонт у листопаді. Так нічого ніхто і не робив.

— От промочить дитина ноги, захворіє тяжко і вже біда в сім'ї. А вони тим Євро тішаться, — говорить місцева Ганна Михайлівна, 52 роки. — Та ми те їхнє Євро всім селом вклянем.

Половина сільських доріг області в аварійному стані. Через зношене покриття на них щороку зростає кількість дорожньо-транспортних пригод.

Зараз ви читаєте новину «Селяни клянуть Євро через розбиту дорогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі