середа, 13 лютого 2008 07:06

Сельчани вимагають демонтувати мобільну вишку

У селищі Любешів, що на Волині, збирають підписи на демонтування станції стільникового зв"язку. Ініціаторами стали мешканці багатоквартирного будинку на вул. Незалежності. Люди скаржаться на погіршення самопочуття з перших днів роботи ретранслятора.

— У дитини тиждень боліла голова, а раніше донька ні на що не жалілася, — непокоїться  домогосподарка 27-річна Людмила Олійник. — Вишка розміщена на території центральної лікарні, на приміщенні поліклінічного відділення.

Любешівці підписали листа-звернення до селищної ради, в якому вказали на відсутність дозволу виконкому на встановлення вишки й порушення санітарних норм.

— Станцію мобільного зв"язку справді встановили з порушенням вимог земельного законодавства, — каже прокурор Любешівського району Валентин Купріянчик, 46 років. — Оператор має місяць, аби їх усунути. Для демонтування причин недостатньо.

Згідно з висновками Волинської обласної санепідемстанції, вишка стільникового зв"язку не становить загрози здоров"ю людей.

Зараз ви читаєте новину «Сельчани вимагають демонтувати мобільну вишку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі