четвер, 24 січня 2008 07:11

Самогубця кидав у рятувальників пляшки

42-річний рівнянин Тарас Кравчук три години шантажував міліцію та рятувальників самогубством. Чоловік вимагав принести йому пляшку горілки, грілку та цигарки. Інакше погрожував стрибнути з сьомого поверху будинку на вул. Олеко Дундича.

Щоб зняти самогубцю з вікна, рятувальники привезли автодрабину. У квартиру зайти не змогли — Тарас зачинився зсередини у малосімейці, а виламувати двері заборонив.

— Мусили виконувати всі його примхи, щоб і справді не стрибнув. У квартирі він був сам, — розповідає Богдан Мамчур, 45 років, із прес-служби управління МНС області.

Коли рятувальники подали драбину до вікна, чоловік заволав ще голосніше. Довелося швидко від"їхати й заховатися за будинком.

Тарас став кидати у правохоронців порожні пляшки та уламки скла. Перемовини вів дільничний міліціонер. Він і вмовив його злізти з вікна.

— Невідомо, чи чоловік був п"яний. Нині його обстежує лікар-психіатр, — каже Богдан Мамчур.

Подібна пригода сталася в місті торік, у травні. Тоді 54-річний рівнянин Григорій видерся на дах дев"ятиповерхівки на вул. Київській, щоб стрибнути. Дружині й дітям нічого не сказав. Для хоробрості випив пляшку горілки і… заснув. Прокинувся на руках у рятувальника.

Зараз ви читаєте новину «Самогубця кидав у рятувальників пляшки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі