четвер, 31 січня 2008 07:05

Руслан Крамарчук загинув у бійці

27-річного Руслана Крамарчука з села Орв"яниця Дубровицького району Рівненської області вбили на очах у молодшого брата.

У суботу ввечері Руслан святкував повернення брата з армії. Із друзями зайшли до бару на вул. Коперника у Рівному, замовили вечерю. За сусіднім столиком розважалася компанія.

— Причина сварки — побутова, хлопці ж були напідпитку, — каже начальник міської міліції Віталій Чубаєвський, 32 роки. — Комусь щось не сподобалося — не так глянув, не те сказав. Молодики вийшли з кафе й почали битися.

Крамарчука кілька разів вдарили по голові й у груди. Він упав на асфальт і більше не підвівся. Нападники втекли. Перехожі викликали "швидку" та міліцію.

— Затримали трьох учасників бійки. Це 23-річний Василь та двоє братів — Юрій, 20 років, і 17-річний Петро, — зазначає Чубаєвський. — Усі вони живуть у Рівному. Проти них порушили кримінальну справу.

Руслан помер дорогою до лікарні. Від початку бійки до смерті минуло півгодини.

Загиблий мав хорошу фізичну підготовку — відслужив в армії три роки за контрактом. Після звільнення переїхав до Рівного, працював водієм маршрутного таксі. Останній рік був дальнобійником в автотранспортній компанії.

Зараз ви читаєте новину «Руслан Крамарчук загинув у бійці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі