четвер, 04 жовтня 2007 07:06

Рудого не привезли до Львова

Апеляційний суд Львівської області 11 жовтня поновить слухання кримінальної справи щодо замаху на життя директора ринку "Шувар", депутата міської ради Романа Федишина.

Перше засідання суду на Соборній площі мало розпочатися об 11-й годині. Між кліткою з підсудними Володимиром Панасенком та Олександром Єгорушкіним і лавами постраждалої сторони за столом переглядають папери представники обвинувачення та захисту. Колегія суддів спізнюється на 40 хв.

Суддя Олександр Яременко зазначає, що бракує третього підсудного — Олександра Рудого, якого не привезли зі слідчого ізолятора у Луцьку.

— Явка підсудного Рудого обов"язкова, — каже Яременко. — Давайте перенесемо слухання на 11–12 жовтня. За два дні щось встигнемо розглянути.

Сторони не заперечують.

Із зали суду із заплаканими очима виходять батьки Марії Куцинди — випадкової жертви замаху на Романа Федишина. Говорити відмовляються.

— Ця справа буде декілька місяців слухатися, там близько ста свідків, допитів скільки треба провести, це ж 24 томи справи, — каже адвокат Панасенка Арам Цліянц, 79 років.

Джип гендиректора та співвласника найбільшого в Західній Україні ринку "Шувар" 38-річного Романа Федишина вибухнув на вулиці Чукаріна у Львові зранку 26 жовтня торік. Бізнесмен майже не постраждав. Уламки скла машини смертельно поранили  14-річну десятикласницю школи-гімназії "Оріана" Марію Куцинду, яка проходила повз. За допомогу в розкритті злочину міліціонери обіцяли 1 млн грн. За три тижні затримали підозрюваних. Слідчі з"ясували, що Федишина "замовили" за $5 тис.

Зараз ви читаєте новину «Рудого не привезли до Львова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі