субота, 17 листопада 2007 07:13

Романа Дмитрука збив "мерседес"

На трасі Ковель–Луцьк "мерседес" збив 10-річного Романа Дмитрука, жителя селища Голоби, що в Ковельському районі Волині. Хлопець вів додому батька Валерія Дмитрука, 35 років. Перед тим чоловік випив зайвого у місцевому барі. Син їхав на велосипеді уздовж дороги, батько свій велосипед віз поруч. П"яний Валерій постійно намагався вийти на трасу.

Приблизно о сьомій вечора з Ковеля до Луцька їхала працівниця Луцького відділення ДАІ МРЕВ. Жінка помітила на шляху чоловіка з велосипедом і намагалася вивернути кермо. Тим часом під колеса потрапив Роман.

— Сім"я Дмитруків неблагополучна, батьки то сходяться, то розходяться, — каже Голобський сільський голова Аркадій Степанюк, 53 роки. — Мама з двома Роминими братами живе в селі Рокині Луцького району. Загиблого хлопчика виховувала бабуся.

Валерій працює підсобником на ремонтних роботах місцевого універмагу, Роман навчався у 4 класі. Їхні велосипеди не були обладнані відбивачами світла.

Зараз ви читаєте новину «Романа Дмитрука збив "мерседес"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі