четвер, 06 березня 2008 19:14

Роман Чугаєвський вдавився пампушкою і помер

У вівторок 4 березня у місті Борщів Тернопільської області поховали 64-річного Романа Чугаєвського. Чоловік вдавився пампушкою.

У неділю 35 річна донька  Ірина насмажила пампушок. Перші принесла батькові. Чоловік саме дивився футбол по телевізору. З"їв одну, потім взяв іще. Жінка вийшла до сусідньої кімнати. Раптом почула хрип.

— Я повернулася, дивлюся — тато давиться. Сказати нічого не може. Почала плескати по спині. Той кусочок уже ніби і почав вертатися назад. Певне, думав, зможе його ковтнути. Але дихати не мав як, — каже донька Ірина. — Негайно викликала "швидку". Але то вже було пізно. До реанімації батька не довезли. Помер дорогою.

Мій батько ніколи не хворів. Ноги боліли, ходити багато не міг. Але допомагав мені по господарству, курей завжди годував, — продовжує Ірина. — Онучок дуже любив, бавив їх. Уже на пенсії був. Колись у районному управлінні сільського господарства працював.

Жінка нині у декреті. Разом із чоловіком 31-річним Сергієм виховують двох доньок — Світланку і Яну. Родина живе на околиці міста у власній 4-кімнатній хаті. Роман Йосипович мав окрему кімнату. Він допомагав Ірині доглядати дітей. Ще одна його дочка Оксана, 38 років, разом із сім"єю теж живе у Борщові. Мають окрему квартиру.

Зараз ви читаєте новину «Роман Чугаєвський вдавився пампушкою і помер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі