субота, 20 жовтня 2007 07:06

Родина Рикмасів поспішала на весілля

Четверо людей загинуло внаслідок аварії поблизу села Куликів Жовківського району Львівської області. На трасі Львів–Рава–Руська автомобіль "Фольксваґен Джета" зіткнувся з ГАЗом 24-ї моделі.

Водій "фольксваґену" 39-річний Михайло Рикмас їхав із дружиною Іриною, 34 роки, та синами — 15-річним Юрієм і Назаром, 12 років, із села Нова Кам"янка Жовківського району до Львова на весілля. Цього дня одружувався брат Ірини Степан.

— Вони спочатку вагалися, їхати автобусом, чи машиною, — розповідає секретар Новокам"янської сільської ради Євгенія Бап, 42 роки. — Але вирішили їхати машиною. Хотіли заїхати до Жовкви, аби квітів купити. До них в авто ще Ірин дядько підсів.

Рикмаси запізнювалися на урочисту частину весілля, тому Михайло перетнув суцільну лінію горизонтальної дорожньої розмітки й виїхав на смугу зустрічного руху. У той час назустріч "фольксваґену" рухався ГАЗ-24, за кермом якого сидів 36-річний Степан Жимела.

Зараз ви читаєте новину «Родина Рикмасів поспішала на весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі