понеділок, 16 липня 2007 07:00

Родина Караманів загинула в машині кумів

Автор: фото: Олег Рачинський
  Рятувальники обласного управління МНС виймають тіла загиблих в автокатастрофі поблизу селища Дубляни за три кілометри від Львова
Рятувальники обласного управління МНС виймають тіла загиблих в автокатастрофі поблизу селища Дубляни за три кілометри від Львова

Володимир Караман, 33 роки, його 29-річна дружина Ірина із 3-річним сином  Назаром загинули минулої середи в автокатастрофі на дорозі Київ—Чоп поблизу селища Дубляни Самбірського району Львівської області.

Карамани цілий день гостювали у львівських кумів. Надвечір 33-річний Ростислав Мартинишин вирішив завезти приятелів додому, в с. Малі Підліски. У його білу "вісімку" сіло семеро людей: чоловіки розмістилися спереду, а Назара, 5-річного Андрія та 7-річну Анастасію матері взяли на коліна й сіли ззаду. Близько 11-ї вечора легковик виїхав зі Львова. На межі селища Дубляни Ростислав наздогнав фуру й додав швидкості — вирішив обігнати.

— Скоріше за все, на мокрому асфальті після дощу водій "вісімки" не втримав кермо, — розповідає про причину аварії старший інспектор обласної ДАІ Михайло Василишин, 26 років. — Його машину занесло, легковик правим боком із розгону в"їхав під задні колеса причепа "Крона". Водій вантажівки не винен узагалі. Він одразу загальмував, по мобільному викликав рятувальників і "швидку".

За кермом вантажівки був досвідчений водій Володимир Горгота, 42 роки. Чоловік працює на приватному підприємстві "Кузьма", пізно ввечері повертався з відрядження.

Легковик наполовину в"їхав під причіп. З машини зрізало дах. Володимир та Ірина Карамани від важких травм загинули на місці. Поки рятувальники виймали їхні тіла, дітей і водія у кареті "швидкої" повезли в лікарню до Львова. Назарчик помер дорогою.

— Шоковані пригодою діти кажуть, що батько сів за кермо, хоч трохи випив, — розповідає черговий лікар львівської дитячої лікарні Геннадій Чайківський, 41 рік, який приймав побитих в аварії. — Усіх п"ятьох поранених опівночі привезли під нашу лікарню, а тут уже розподіляли, кого куди нести. Мертвого хлопчика відразу відправили в морг.

Ростислав Мартинишин зазнав забійної рани тім"яної ділянки голови. Чоловіка оглянули у приймальній і відпустили додому. Його 26-річну дружину Анастасію через кілька годин прооперували. Жінка лежить у реанімації. У неї мозкова кома. Дітей Мартинишиних зі струсом мозку та забоями грудин наступного дня перевели у хірургічне відділення дитячої лікарні на вул. Орлика. Медики кажуть, що брат із сестрою поступово одужують.

Сім"ю Караманів поховали у п"ятницю.

Зараз ви читаєте новину «Родина Караманів загинула в машині кумів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі