понеділок, 07 травня 2007 07:08

Різуна вирахували за слідами босих ніг

23-річний Дмитро 23 квітня поранив ножем 35-річного таксиста Володимира Сікорського у селі Гряда Жовківського району Львівської області. Того вечора таксист привіз із львівського "Галицького ринку" молодика із 20-річною супутницею Наталією. У Гряді Дмитро несподівано схопив Володимира за шию, вихопив ножа і встромив йому в спину. Сікорський проте вирвався і вискочив із машини. Нападники втекли.

Поранений таксист устиг зателефонувати з мобільного друзям. Ті відвезли товариша у львівську лікарню й викликали міліцію. У Жовківському райвідділі різуна вирахували за слідами босих ніг.

— Спочатку розшукали його супутницю, — розповів слідчий Віталій Купецький. — Наталя працювала із парубком на Стрийському базарі, каже, що сама дуже вражена його вчинком. А сам Дмитро привернув до себе увагу дивним зовнішнім виглядом — хлопець ходив по селу босим, бо в машині таксиста, тікаючи, залишив один кросівок.

Дмитра затримали. Парубок спочатку все заперечував, але потім зізнався. Раніше його умовно судили за пограбування.

Зараз ви читаєте новину «Різуна вирахували за слідами босих ніг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі