субота, 02 лютого 2008 07:01

Рахунки за воду надрукували різними кольорами

Із 1 лютого комунпідприємство "Тернопільводоканал" розпочало розсилати абонентам повідомлення трьох кольорів.

— За кордоном давно існує практика кольорових рахунків. Таким чином їх прагнуть виділити з-поміж інших. Переважно всі повідомлення про оплату за послуги — одноманітні, надруковані на стандартному папері, — розповідає 27-річний Олександр Креденець, заступник директора з маркетингу "Тернопільводоканалу". — Тепер споживачі отримуватимуть рахунки за методом світлофора — зелені, жовті та червоні.

Повідомлення зеленого кольору надійдуть платникам, які не мають боргів. Боржники ж одержать жовті попередження. Якщо в поштовій скриньці з"явиться червона картка — справу неплатника передали до суду.

— Щомісяця водоканал скеровує в суд близько 100 справ боржників, які заборгували понад 200 гривень, — продовжує Олександр Васильович.

За попередніми підрахунками, 85% із 75 тисяч абонентів водоканалу отримають зелені рахунки. Жовті надішлють 10% споживачам, майже 7,5 тис. тернополянам. І лише 5% користувачів побачать у своїх поштових скриньках червоні повідомлення.

Зараз ви читаєте новину «Рахунки за воду надрукували різними кольорами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі