середа, 11 червня 2008 07:09

П"ятеро людей отруїлося на дні народження

У п"ятницю у Львові на дні народженні Володимира Карпала отруїлися харчами троє дорослих та двоє дітей, 2 і 4 років. Чоловік святкував у кафе-барі "Півник". На бенкет зібралося 22 гостей.

Увечері троє жінок та діти, серед яких дружина та донька Карпала, відчули біль у животі, нудоту. До лікарні їх відправили каретами "швидкої". Усі постраждалі були у стані середньої тяжкості.

— Ми одразу виїхали на місце, щоб відібрати зразки продуктів зі столу, почали з"ясовувати, що їли діти, це могли бути десерти, морозиво, — розповідає Ольга Богославець, 36 років, лікар відділу гігієни харчування Сихівської СЕС. — Але розпитуючи господаря, з"ясували, що деякі овочі він купив на базарі та приніс уже нарізаними з дому. Серед них був і червоний перець, який усі їли.

Санстанція ще не встановила причини отруєння. Кафе-бар "Півник" тимчасово не працює. Наступного дня всі пацієнти покинули лікарню.

Зараз ви читаєте новину «П"ятеро людей отруїлося на дні народження ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі