понеділок, 23 липня 2007 00:00

Проїзд у тролейбусі подорожчає на 10 копійок

Із 1 серпня квитки на проїзд у чернівецьких тролейбусах коштуватимуть 60 коп. У Чернівецькому тролейбусному управлінні це пояснюють здорожчанням складових тарифу.

— Перевозимо пасажирів собі у збиток. Ціна електроенергії зросла на 56%, води — на 47%, теплопостачання — на 168%, — пояснює головний інженер управління Олег Прішко, 50 років.

По 50 копійок у тролейбусі чернівчани платять з листопада 2005 року. Тому підвищення ціни на 10 коп. в управлінні не вважають суттєвим. Кажуть: якби проїзд коштував 65 коп., підприємство забезпечило б усі свої видатки. Цілком можливо, що наступне подорожчання відбудеться в жовтні 2007 року — до 75 коп.

По 60 коп. за проїзд у тролейбусі тернополяни платять уже кілька років, а в Рівному таку ціну запровадили в лютому. У Луцьку та Львові підвищення вартості проїзду очікують із 1 вересня. Без змін нині в Івано-Франківську — 50 коп. В Ужгороді тролейбусів нема.

Зараз ви читаєте новину «Проїзд у тролейбусі подорожчає на 10 копійок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі