вівторок, 20 березня 2007 17:59

Проти Сала закрили справу

Кримінальну справу проти екс-начальника Львівського обласного управління міліції, генерал-майора Олега Сала, 39 років, закрили. Печерський районний суд Києва визнав її порушення безпідставним.

Генералові закидали перевищення службових повноважень у період помаранчевої революції. Інкримінували перешкоджання погрозами виборчому праву з використанням службового становища; незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами; зловживання службовим становищем усупереч інтересам служби, вчинене працівником правоохоронних органів.

29 серпня 2005 року Сало мав прибути на допит у Генпрокуратуру, але не з"явився. Генерала оголосили у розшук. Відтоді його не бачили.

На виборах Верховної Ради 2006-го екс-начальник львівських міліціонерів балотувався за списком Блоку Наталії Вітренко "Народна опозиція" під номером 24.

За два роки у діях міліціонера не виявили складу злочину. Печерський суд постановив скасувати рішення про порушення кримінальної справи проти Олега Сала. Саме цей суд дав дозвіл на його затримання.

Зараз ви читаєте новину «Проти Сала закрили справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі