понеділок, 11 червня 2007 07:06

Проти Ратушняка відновили кримінальні справи

Генеральна прокуратура України витребувала в прокуратури Закарпатської області матеріали кримінальних справ, порушених проти міського голови Ужгорода Сергія Ратушняка, 46 років.

— У Генпрокуратурі вирішили, що закриття цих справ є передчасним, — розповідає прес-секретар Закарпатського обласного прокурора Вікторія Попович. — Відповідно, скасовано постанову про закриття справ, а матеріали знову направили до нас для розслідування.

Кілька кримінальних справ, у яких фігурує Сергій Ратушняк, об"єднали в одне провадження. Так, порушено кримінальну справу за фактом самовільного присвоєння владних повноважень або звання службової особи та спричинення легких тілесних ушкоджень голові Фонду приватизації та управлінням майном Ужгорода Василеві Маргіті. До матеріалів додано справу за фактом вчинення хуліганських дій у ресторані "Жиглов" і побиття директора стоматологічної поліклініки "Натадент" Іллі Ковальова та його дружини, справу за фактом втручання в діяльність працівників Ужгородського міськвідділу міліції. Усі ці дії Сергій Ратушняк учинив протягом 2002–2003 років, коли був народним депутатом.

Зараз ви читаєте новину «Проти Ратушняка відновили кримінальні справи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі