понеділок, 16 січня 2012 00:45

Продавці відмовляються від зимового товару

— Власниця відкрила магазин із верхнім одягом 2005 року, — розповідає продавщиця на Краківському ринку Зоряна, 38 років.

— Тоді торгували шубами — із кролика, козла. Кольорові, довгі та короткі. Добре йшли. Наступні зими були тепліші, половина товару лишалася. Два роки тому ми перейшли на дуті балонові плащі, куртки. А зараз власниця каже, що зимового товару у Львів у житті не повезе.

Ятка Зоряни в кілька рядів обвішана зимовим одягом на пуху та синтепоні. Продавщиця каже, що за листопад-грудень продала десяток таких. У січні — одну.

— Вона така молодіжна була, синього кольору, за 1600 гривень. Тепла, з ламою на капюшоні. Купила її молода жінка. А після Різдва приносить назад і каже: "Я її ні разу навіть не вдягла. Поміняйте мені на шось легеньке." А я їй що винна, що морозу нема? — продовжує Зоряна. —  Я вже радила власниці, щоб які халати або тапочки продавала, то людям в любу погоду згодиться.

В ятці поряд на прилавок виставили осінні чоботи минулого сезону. Зимові стоять збоку.

— Ще такі, що тільки внизу з кожухом — купують. А якщо цегейка по халявці — навіть не дивляться, — каже Зоряна. — А он збоку жінка торгує шапками і шарфами. То навіть на роботу не вийшла.

Зараз ви читаєте новину «Продавці відмовляються від зимового товару». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі