четвер, 27 листопада 2008 17:00

Претенденти на титул "Містер Львів" зваблювали дівчат перед камерами

Претенденти на титул "Містер Львів" зваблювали дівчат перед камерами

Півфінал конкурсу "Містер Львів-2009" відбудеться в неділю, 30 листопада, у нічному клубі "Шоколад". Журі та глядачі відбиратимуть десять учасників, які 8 березня наступного року візьмуть участь у фіналі змагань.

— Найкращих визначатимуть за результатами трьох конкурсів, — розповідає організатор дійства Наталія Павлович. — У конкурсі "Мачо" претенденти повинні були за три хвилини перед камерою показати, як вони вміють зваблювати незнайомих дівчат на вулиці. У конкурсі "Інтелект" учасники відповідатимуть на запитання членів журі. Також запланована конкурсна відеопрезентація "Один день з життя Містера".

До участі в конкурсі зголосилися двадцять чоловіків віком від 18 до 31 року.

До участі в конкурсі зголосилися двадцять чоловіків віком від 18 до 31 року

— Це люди різних професій — є підприємці, стоматологи, моделі, — говорить Наталія. — Журі обере дев"ять найкращих. Ще одного фіналіста визначать глядачі.

Аби уникнути суб"єктивності, журі переглядатиме кандидатів у закритому режимі з 19.00 до 21.00. О 21.30 розпочнеться відкрита програма конкурсу. Окрім представлення "Містерів", запланований показ колекцій одягу. Вхід — 50 грн.

Зараз ви читаєте новину «Претенденти на титул "Містер Львів" зваблювали дівчат перед камерами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі