пʼятниця, 27 липня 2007 07:00

Потерпілі від стихії не платитимуть за навчання

Студенти із потерпілих від смерчу Турійського, Рожищенського і Ківерцівського районів Волині не платитимуть за навчання у вищих навчальних закладах області. Голова облдержадміністрації Володимир Бондар наказав скасувати плату поки що за перший семестр.

Минулої неділі потужний буревій понищив близько 2 тис. житлових будинків у семи районах Волині. Майже сотню сільських хат — до фундамента. Збитки від стихії сягнули 25–30 млн грн.

Своє рішення волинський губернатор оприлюднив на екстреній нараді за участі заступника голови Секретаріату президента Віктора Бондаря. Під час відвідин постраждалих районів до чиновників звернулися матері студентів. Діти з канікул змушені повертатися до Луцька в студентські гуртожитки, бо їхні хати зруйновані.

— Стихія не повинна завадити навчанню дітей. Тому ректорати мусять допомогти родинам, — каже Володимир Бондар, 38 років.

На пропозицію губернатора вже пристали Волинський держуніверситет імені Лесі Українки і Луцький технічний держуніверситет.

Зараз ви читаєте новину «Потерпілі від стихії не платитимуть за навчання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі