пʼятниця, 13 липня 2007 07:00

Попша розбився дорогою з дня народження

20-річний Юрій Попша із Білої Церкви Рахівського району Закарпатської області загинув в аварії на автотрасі Івано-Франківськ—Львів неподалік рідного села.

Трагедія сталася о четвертій ранку 9 липня. Юрій Попша не впорався із керуванням, на великій швидкості виїхав на зустрічну смугу й зіткнувся із "пежо" 30-річного ужгородця Дмитра Калинича. Разом із білоцерківцем в автомобілі їхали п"ятеро його друзів. Вони поверталися з дня народження.

— Інші водії викликали по мобільному "швидку" і рятувальників. Усіх травмованих доправили до Тячівської райлікарні, — розповідає начальник Центру пропаганди обласного управління МНС Федір Філіп. — Водія "БМВ" живим не довезли — рани були страшні, несумісні із життям.

Юрій Попша працював бригадиром у приватному підприємстві з виробництва металопластикових вікон. Захоплювався футболом. Мав іще трьох братів і сестру. Восени планував одружуватися.

Зараз ви читаєте новину «Попша розбився дорогою з дня народження ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі