середа, 25 липня 2007 07:00

Польське радіо організувало концерт у Львові

— Нас 80 мільйонів! — так прокоментувала співачка Руслана Лижичко, 34 роки, спільну підготовку поляків і українців до проведення фінальної частини футбольного чемпіонату Європи 2012 року. У неділю вона виступила у концерті "Літо з радіо", організованому спільно з польським радіо "Єдинка", з польської перекладається як "Одиничка".

Передача "Літо з радіо" виходить у польський ефір з 1971 року.

— Уперше в історії програми два концерти відбудуться за межами Польщі — у Львові та Вільнюсі, — розповідає заступник директора радіо Войцех Конєчни. — Виступили польські гурти "Перфект" і "Лзи", кабаре Яна Пєтшака і музикант Збіґнєв Водецький.

У рамках проекту "Літо з радіо" у Львові відбулася зустріч представників футбольних федерацій України та Польщі. Акцію присвятили пам"яті польського тренера Казімєжа Ґурського, який помер минулого року.

— Гурський — тренер, який здобув для Польщі бронзові медалі чемпіонату світу 1974 року, народився у Львові, — каже Адам Олковіч, 63 роки, керівник групи Польської футбольного союзу у справах організації Євро-2012. — З його іменем пов"язана низка приготувань до спільної заявки наших країн на проведення чемпіонату Європи.

Керівники радіо "Єдинка" підписали у Львові угоду про співпрацю з Польським футбольним союзом під час проведення Євро-2012.

Зараз ви читаєте новину «Польське радіо організувало концерт у Львові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі