Ексклюзиви
понеділок, 13 серпня 2007 07:11

Полковника Петра Кривчука поховали з салютом

Петро Кривчук, 52 роки, упав із даху двоповерхового Будинку культури в селі Оржів Рівненського району. Начальник квартирно-експлуатаційної служби  Сухопутних військ перевіряв роботу бригади покрівельників, які клали шифер.

Петро Кривчук піднявся драбиною на дах, підвівся на повний зріст і захитався на ногах. Чоловік упав на раму автомобільного крана, який стояв під клубом. Поки приїхала "швидка", відставний полковник помер.

— Працьовитий був чоловік, добрий господар. Людям багато допомагав, — розповідає секретар Оржівської сільради Олена Колосок, 49 років. — До пенсії у військовій частині працював головним інженером. Як начальник ішов у відпустку — виконував його обов"язки.

Дружина Петра Кривчука Тетяна, 43 роки, працює у штабі військової частини.

На похорон прийшли дві доньки Кривчука, син — студент, 80-річна матір і старша сестра Марія з сім"єю. Поховали Кривчука із військовими почестями. Над могилою у його рідному селі Суськ Рівненського району прогримів салют.

Зараз ви читаєте новину «Полковника Петра Кривчука поховали з салютом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути