четвер, 12 квітня 2007 07:19

Пограбування інкасаторів організував водій

Минулого тижня львівські міліціонери затримали всіх підозрюваних у пограбуванні інкасаторської машини банку "Надра", що сталося у Львові 27 листопада 2006 року на перехресті проспекту Свободи та вулиці Дорошенка.

Тоді грабіжники заволоділи 180 тис. грн, $30 тис. та 20 тис. євро, які належали банку. Сумку із 250 тис. грн чомусь залишили в машині. Слідчих настрожив той факт, що після пограбування неозброєні водій, бухгалтерка та охоронець майже годину кружляли вулицями Львова, а потім звернулися до міліції.

Через кілька тижнів правоохоронці затримали 26-річного Олега, водія інкасаторської машини банку, та 19-річного безробітного Олега. Парубки в усьому зізналися і виказали своїх спільників.

— Організатором пограбування виявився водій інкасаторського автомобіля, — каже інспектор ЦГЗ обласного управління міліції Людмила Дячок, 28 років. — Він знав, коли і яким шляхом везтимуть гроші. Грабіжники діяли за спланованою схемою, чітко розподілили ролі.

У 28-річних раніше судимих за аналогічні злочини Миколи та Андрія вилучили зброю, якою вони погрожували інкасаторам під час пограбування, та легковик "ауді", придбаний за крадені гроші. Усі чотири нападники перебувають у слідчому ізоляторі.

Зараз ви читаєте новину «Пограбування інкасаторів організував водій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі