пʼятниця, 18 липня 2008 07:07

Подружжя Зінькових загинуло в аварії

14 ЛИПНЯ у Рівному поховали начальника Гощанського райуправління Міністерства з надзвичайних ситуацій полковника Олександра Зінькова, 51 рік, та його дружину 53-річну Регіну.

12 липня вони їхали у відпустку до родичів у крим. За кілька хвилин до смерті Регіна зателефонувала сестрі, що скоро приїде.

— Поблизу Джанкоя Зінькови виїхали на перехрестя. У цей момент їх авто протаранив ВАЗ-2104   31-річної москвички Інни Малакової. Її машина перекинулася, — розповідає  інспектор Інна Березовська з обласної ДАІ. — "ауді" Зінькових викинуло на зустрічну смугу, й воно врізалося у вантажівку, що перевозила спирт.

Подружжя загинуло на місці. У Інни Малакової перелом лівої п"ятки.

Олександр Зіньков  закінчив пожежно-технічне училище у Львові. Мав кілька медалей за відвагу під час пожежі та за бездоганну службу. Був  депутатом Гощанської райради. Регіна Зінькова працювала медсестрою в районній поліклініці. Подружжя виховало двох доньок.

Зараз ви читаєте новину «Подружжя Зінькових загинуло в аварії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі