четвер, 04 грудня 2008 19:28

Подарунки від Cвятого Миколая збиратимуть на рок-концерті

Понад 3 тис. дітей отримають подарунки в рамках акції "Миколай про тебе не забуде". 18–19 грудня помічники Святого Миколая завітають у домівки дітей-сиріт, дітей із багатодітних і малозабезпечених сімей. Триває збір подарунків і пошук волонтерів.

— На нашому сайті вже зареєструвалося 300 охочих стати помічниками Святого Миколая, — розповідає координатор акції Олена Яремко, 26 років. — Минулого року подарунки розносили 600 волонтерів. Ми обираємо дітлахів, до яких не прийде ніхто інший. Показуємо, що, аби допомогти, не обов"язково бути кимсь надзвичайним. Зробити чудо може і пересічна людина.

Молодь розноситиме подарунки восьмий рік поспіль.

— 2001 року ми самі вишукували адреси потребуючих дітей, — згадує отець Стефан Батрух. — Це надзвичайна радість — заходити в домівки й бачити радість в очах дитини, яка вже втратила надію.

Завтра у студентському клубі університету "Львівська політехніка" відбудеться рок-концерт у рамках акції. Вхід — 19 грн.

— Зібрані кошти витратять на придбання подарунків, — каже Ксенія Рихальська з рок-гурту "Ірій". — Також закликаємо всіх відвідувачів концерту приносити іграшки й інші подарунки. Серед тих, хто принесе подарунки, розіграємо знижки на покупки у львівських молодіжних магазинах.

Із 10 грудня розпочне роботу "Фабрика Святого Миколая". Вона діятиме у школі-інтернаті N1 на вул. Остроградських, 1. Тут збиратимуть і пакуватимуть подарунки для дітей. Волонтери отримають спеціальні посвідчення, за якими їх безкоштовно перевозитимуть у міських маршрутках.

Зараз ви читаєте новину «Подарунки від Cвятого Миколая збиратимуть на рок-концерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі