вівторок, 13 березня 2007 18:39

Побитого міліціонера впізнали по блокноту

У Дрогобичі Львівської області 28 лютого затримали 21-річних Степана та Андрія, 19-річного Володимира та 17-річного Юрія, які місяць тому жорстоко побили оперуповноваженого карного розшуку міськвідділу міліції Ярослава Рифуна, 28 років. Через три дні лейтенант помер.

Того вечора Ярослав повертався додому з роботи. Біля кафе-бару "Експрес" побачив підлітка, якого запідозрив у пограбуванні. Офіцер міліції підійшов до нього та  показав посвідчення. Хлопець, якого у Дрогобичі кличуть Чорний, покликав на допомогу трьох товаришів. Ті накинулися на міліціонера з кулаками. Власник бару Василь усе бачив, але не намагався зупинити хлопців. "Швидку" непритомному міліціонерові викликали перехожі. До лікарні офіцера привезли із відкритою черепно-мозковою травмою, закритими переломами щелепи та двох ребер.

— Із приймального відділення лікарні повідомили, що госпіталізували настільки побитого чоловіка, що його важко впізнати, — розповідає перший заступник начальника Дрогобицького міськрайвідділу Вадим Рябцев, 37 років. — Ярослава наші працівники впізнали по блокноту, який видають кожному дрогобицькому оперуповноваженому. Біля бару знайшли його посвідчення працівника міліції та ключі.

Потрібного медичного обладнання для порятунку життя Ярослава не було. Чоловіка перевезли до львівської лікарні на вул. Миколайчука. Через три дні Рифун помер. У  правоохоронних органах Ярослав пропрацював лише рік.

Проти чотирьох нападників порушили кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «Побитого міліціонера впізнали по блокноту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі