Ексклюзиви
четвер, 04 вересня 2008 19:13

Плями вивели лимонним соком

Подружжя львів"ян — 32-річні Мар"яна та Олег Липчуки — поставили у ванній кімнаті білу кутову ванну з акрилу. За польську ванну "Лексус" на ринку "Південний" заплатили 1200 грн.

— Нас у магазині лише попередили, що в цій ванній не можна користуватися фарбниками, наприклад, змивати фарбу із волосся, бо може змінитися колір, — розповідає Мар"яна. — А рекомендацій, як за нею доглядати, нам не дали.

Щоразу після користування ванною господиня мила її засобом для миття посуду "Фейрі".

— Але через два місяці помітила, що біля стоку залишаються жовті розводи від іржі, — продовжує жінка. — Пробувала довше терти, залишала на 15 хвилин піну, але нічого не допомагало.

У супермаркеті "ДЦ" Липчуки купили спеціальний засіб для миття акрилових ванн. За 200-мілілітрову баночку німецького крему "Домал Домакс" заплатили 17,5 грн.

— Після миття кремом ванна почала гарно блищати, але плями все одно не зникли, — каже господиня. — Тоді я вирішила спробувати народний метод для виведення плям. Узяла лимон і витиснула із нього сік прямо на розводи. Плями відмилися за кілька секунд.

Зараз ви читаєте новину «Плями вивели лимонним соком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути