четвер, 04 грудня 2008 19:44

Півмільйона гривень виділив на морг Володимир Казявкін

На обладнання патологічно-анатомічної лабораторії в Дрогобичі міська влада виділила з бюджету 100 тис. грн. Решту коштів, майже півмільйона гривень, дав лікар Володимир Казявкін.

— Ми зробили капітальний ремонт приміщення, замінили систему тепло- та водопостачання, електрообладнання, відремонтували дах, вентиляційну систему, встановили нову тримісну холодильну камеру, душ, — каже завідувач відділу охорони здоров"я Дрогобицького міськвиконкому Андрій Шевкенич, 52 роки.

Через ремонт, роботу лабораторії на два місяці призупинили. Морг тимчасово перенесли на територію онкодиспансеру на вул. Трускавецькій.

— Заклад працює для осіб із Дрогобича, сіл Дрогобицького району, Трускавця, Борислава, Стебника, — додає Шевкенич. — Від часу його заснування, 1961 року, тут не робили ремонту. Невелика споруда розміром 11х11 метрів колись ганьбила Дрогобич, тепер є взірцем євростандарту.

Зараз ви читаєте новину «Півмільйона гривень виділив на морг Володимир Казявкін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі