четвер, 20 вересня 2007 07:10

Підполковник Богдан Дячук в"їхав у дерево

Минулої суботи на закритій автотрасі Яворівського військового полігона у Львівській області в автокатастрофі загинули 34-річний заступник начальника  полігона, підполковник Богдан Дячук, водій-інструктор навчального взводу Ігор Станько, 29 років, і начальник Львівського будинку офіцерів Юрій Куліш, 38 років.

У суботу Дячук разом із Станьком та Кулішем зібралися в ліс по гриби. Богдан Дячук сидів за кермом свого автомобіля "Ауді-80". Зненацька підполковник втратив   контроль над авто, з"їхав у ліс і зіткнувся з деревом. Від сильного удару іномарка перекинулася. Водій і пасажири загинули до приїзду "швидкої".

— Слідчі ще з"ясовують причини аварії, — розповідає Олександр Макарчук, 43 роки, начальник Центру миротворчості та безпеки Західного оперативного командування. —  Того дня над полігоном різко зіпсувалася погода.

Дячука та Куліша поховали в селі Старичі Яворівського району Львівської області, Ігоря Станька — у райцентрі. У Богдана залишилася 10-річна донька, у Куліша — 17-річна Аліна та 5-річна Софія.

— Юрій майже рік прослужив миротворцем в Іраку, — каже Ярослав Костяк, 35 років, заступник начальника Львівського будинку офіцерів. — Він самовіддано служив в армії, був справжнім офіцером. Нещодавно звільнився з військ.

Зараз ви читаєте новину «Підполковник Богдан Дячук в"їхав у дерево». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі