понеділок, 18 червня 2007 07:07

Петро Олійник найвпливовіший на Львівщині

У трійці найвпливовіших людей Львівської області голова Львівської ОДА Петро Олійник, 49 років, міський голова Львова Андрій Садовий, 38 років, та перший заступник голови Секретаріату президента України Іван Васюник, 47 років.

Такі результати першого етапу опитування проекту "Топ-100 Львова та області. Рейтинг впливовості". Список протягом десяти днів сформували 22 експерти Центру політичних досліджень.

— Це львівські журналісти, які займаються політичною тематикою, керівники управлінь обласної адміністрації та ради, — розповідає керівник Центру політичних досліджень Анатолій Романюк, 50 років. — Кандидатів оцінювали за трьома категоріями — вплив на ухвалення рішень, на кадрові призначення та на формування громадської думки в регіоні.

До чільної десятки увійшли також заступник голови ЛОДА Тарас Батенко, голова обласної ради Мирослав Сеник, народний депутат України Степан Курпіль, перший заступник голови ЛОДА Валерій П"ятак, заступник голови обласної ради та лідер обласного осередку партії "Батьківщина" Іван Денькович, ректор ЛНУ ім. Франка Іван Вакарчук.

Торік перше місце у "Топ-100 Львівщини" також посів Петро Олійник. Підсумковий рейтинг впливовості Центр політичних досліджень складатиме у листопаді. Тоді до експертної комісії планують залучити колег із Києва. Рейтинг обіцяють видати  окремим накладом.

Зараз ви читаєте новину «Петро Олійник найвпливовіший на Львівщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі