пʼятниця, 10 жовтня 2008 07:11

Петро Кухарчук втопився в річці

У вівторок на березі річки Горинь знайшли 45-річного Петра Кухарчука з села Томахів Гощанського району Рівненської області. Чоловік зник безвісти 28 вересня.

— Його тіло пролежало у воді десять днів, — каже Алла Скомаровська з обласного управління Міністерства з надзвичайних ситуацій.

Петро жив у хаті 76-річної матері Ніни, доглядав за господарством. Позаминулої неділі пішов до Горині, щоб переправити свого човна на інший берег — прилаштувати його у кращому місці.

— Мама Петра не пускала. Після дощів вода у ріці піднялася, течія сильна, — розповідає сусідка 56-річна Любов Кірик. — А Петро ще й погано себе почував. Постійно пив таблетки для пониження тиску, майже не їв. У той день він від слабкості ледве на ногах тримався.

Чоловік сів у човен і відчалив. Однак на інший бік не дістався — випав у воду і захлинувся. Виплисти на берег не стало сил.

Односельчани кілька днів шукали Петра. 7 жовтня його тіло побачила жінка, яка йшла до річки за піском.

— Петро був майстром на усі руки — кабана заколе, хату домурує або й проводку полагодить, — згадує Любов Кірик. — Мав добру вдачу, всім сусідам допомагав. У селі його поважали, часто просили поради.

Петро Кухарчук розлучений. Мав двох дорослих синів. Останні три роки ніде не працював. Раніше був будівельником у Рівному.

Зараз ви читаєте новину «Петро Кухарчук втопився в річці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі