понеділок, 25 червня 2007 07:07

Петро Грицюк загинув на залізничному переїзді

Зранку минулої п"ятниці 49-річний водій "москвича" Петро Грицюк намагався проскочити перед товарним поїздом на залізничному переїзді в селі Іване-Пусте Борщівського району Тернопільської області. Легковик зім"яло під локомотивом.

Петро загинув на місці. Його 25-річного сина Дмитра, 49-річну сусідку Ольгу Олексюк із 14-річним сином Володимиром "швидка" забрала до реанімації — у них розбиті голови. Дружина загиблого Ганна категорично відмовилися їхати до лікарні й повернулась додому в село Устя.

— Грицюк народився на Хмельниччині, — розповідає 50-річний голова Устянської сільради Ярослав Стрижбовіт. — Напевне, їхали на його батьківщину. Сусідка Ольга Олексюк підсіла із сином, бо збиралася на ринок до Хмельницького.

Петро був і столяром, і слюсарем. Не пив, мав хворий шлунок. Виховував трьох дітей. Середній син, 28-річний Яків, уже одружений. 16-річна донька Наталка у п"ятницю склала останній іспит. Про смерть батька довідалася увечері. Через жалобу в родині Грицюків у школі скасували врочистості з нагоди випускного.

Зараз ви читаєте новину «Петро Грицюк загинув на залізничному переїзді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі