субота, 15 вересня 2007 07:08

Петер Вайдгаас подарував Олександрі Коваль годинника

XIV форум видавців відкрився вчора у Львові. До неділі на найбільшому книжковому ярмарку України презентуватимуться 768 видавництв.

У рамках форуму проведуть літературний фестиваль, благодійну акцію "Подаруй дитині книгу", фестиваль дитячого читання "Книгоманія".

— Львів побачить найактуальніших письменників України, Східної Європи та Німеччини, — каже президент форуму Олександра Коваль, 48 років. — Потрібно, щоб книга в Україні стала такою ж необхідною, як і кока-кола — спонсор цьогорічного форуму.

Олександра Коваль показує срібного годинника на лівій руці.

— Це мені подарував колишній директор Франкфуртського книжкового ярмарку, наш почесний гість Петер Вайдгаас, — хвалиться.

— Франкфурт завжди залишається першим, а далі йдуть усі інші, — каже через перекладачку Петер Вайдгаас, 69 років. — Це просто бабуся всіх книжкових ярмарків. Ми готові прийняти львівський форум у серйозні європейські організації.

Президент Олександра Коваль додає, що організаційно форум готовий до цього, але не певна, чи готова система українського книговидання.

Зараз ви читаєте новину «Петер Вайдгаас подарував Олександрі Коваль годинника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі