четвер, 24 січня 2008 18:41

Пенсіонер зустрів судовиконавців із відром фекалій

60-річний Зиновій Дарчук із Чорткова Тернопільської області 21 січня облив нечистотами головного судовиконавця району Івана Садового та двох міліціонерів. Потім побив їх трубою.

Власники будинку — його 39-річна донька Світлана Іванілова та її 19-річний син Сергій Іванілов — нацькували собаку на чиновників, які прийшли виконати рішення суду. Вже рік родина чинить перепони державним виконавцям.

— Батько Світлани відро з фекаліями підготував заздалегідь, — каже слідчий районної прокуратури Петро Саплап, 49 років.

Хата і подвір"я належали першому чоловікові Світлани — Олегу. У середині 90-х жінка поїхала на заробітки в Італію і зійшлася з іншим чоловіком. Олег спився. Повернувшись додому, молодиця розлучилася і відсудила половину хати та городу. Вийшла заміж за Володимира. Тепер чекає дитину.

Колишній чоловік продав свої 30 соток городу сусідці, 58-річній Марії Полянко. Світлана посварилася з нею, поскладала на ділянці будівельні матеріали, припнула пса і вже три роки не пускає жінку на город.

Торік Марія Олексіївна виграла справу в суді й вимагає віддати їй землю.

— Правову оцінку інциденту дасть прокуратура Чортківського району, — зазначає Петро Саплап. — Іваніловій та її батьку загрожує від 3 до 5 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонер зустрів судовиконавців із відром фекалій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі