четвер, 24 січня 2008 18:41

Павло Рошило захищав продавчиню

22 січня в центрі Чернівців перекрили рух транспорту. У цей день хоронили студента Буковинської фінансової академії 21-річного Павла Рошила.

Під вечір 18 січня біля центрального парку культури Чернівців зібралася група молодиків. У кіоску швидкого харчування хлопці замовили хот-доги.

— Їм не сподобалося, що в бутербродах було багато гірчиці, — розповідає прес-секретар Чернівецької обласної прокуратури Олександр Лебедь. — Вони почали лаятися з продавчинею. Хлопці з іншої компанії зробили їм зауваження. Між ними почалася перепалка.

До кіоску під"їхала іномарка з трьома хлопцями. Їх викликали на підмогу по мобільному. Хлопці вибігли з машини з обрізом мисливської рушниці, 9-міліметровим пістолетом травматичної дії та двома металевими прутами. Почали стріляти.

Павла Рошила поранили в ногу. Хлопець намагався піднятися. Та йому вистрілили в голову з обріза. Він помер дорогою до лікарні. Нападники розбіглися.

Працівники Чернівецької обласної міліції затримали чотирьох підозрюваних у вбивстві. Їм загрожує позбавлення волі від 7 до 15 років.

Зараз ви читаєте новину «Павло Рошило захищав продавчиню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі