субота, 01 грудня 2007 07:05

Павло Поляк повісився на дереві

Минулого вівторка в лісі поблизу села Зруб-Комарівський Сторожинецького району Чернівецької області з граба зняли захололе тіло 18-річного Павла Поляка. Житель сусіднього села Панка наклав на себе руки.

— Це вже друге самогубство в нашому селі за останні два тижні, — розповідає секретар Панківської сільради Микола Баланюк, 25 років. — Перед тим так само в лісі повісився 35-річний Ілля Ончу. Люди в селі кажуть, що хлопці вчинили так через сварки з батьками. Міліція ще розбирається.

Восени Павло Поляк мав іти служити до війська. Після закінчення школи парубок подався на заробітки до райцентру Сторожинець, працював на автомийці. Вітчим Петро Поляк кликав його на роботу до власного деревообробного цеху. У селі подейкують, що чоловік часто конфліктував із пасинком.

Із дружиною Наталією в Петра є четверо рідних дітей: 17-річна Христина, 15-річний Віталій, Петро, 14-років, і кількамісячний Дмитро.

Із початку року на Буковині зареєстровано 92 самогубства.

Зараз ви читаєте новину «Павло Поляк повісився на дереві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі