четвер, 21 червня 2007 07:09

Павло Пасуля виховував п"ятеро дітей

Тіло 30-річного Павла Пасулі 14 червня витягали зі ставка в селі Верхня Білка Пустомитівського району Львівської області.

Із 10-річним сином Андрієм Пасуля підгортав картоплю в полі. Хлопчик водив коня, а Павло йшов за плугом. Зморившись на спеці, чоловік пішов купатися у приватному ставку неподалік. Пасуля скочив у холодну воду. Андрійко побачив, як батько пішов під воду, і побіг у село кликати на допомогу.

— Поки дитина добігла до села, поки пояснила, що сталося, минуло майже півгодини, — розповідає голова Верхньобілківської сільської ради Ігор Парубій, 44 роки. — За той час Павло захлинувся.

Тіло Павла у воді селяни шукали годину.

— Павло був добрим господарем, — продовжує Ігор Парубій. — Мав коня, близько двох гектарів поля. Оженився відразу після армії, народив із жінкою чотирьох синів і одну дочку. Павлова дружина працює у лікарні, тому чоловік займався вихованням дітей. Наймолодшому синові Вікторові — один рік.

Селяни зібрали гроші дітям Пасулі.

Зараз ви читаєте новину «Павло Пасуля виховував п"ятеро дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі