четвер, 31 січня 2008 07:14

Парубок утік від дівчини до монастиря

23-річний Дмитро з райцентру Галич Івано-Франківської області три тижні переховувався від рідних і знайомих у Почаївському монастирі на Тернопільщині.

До святої обителі парубок подався 29 грудня із приятелем-однолітком Петром. Матері сказав, що їде до Івано-Франківська зустрітися зі своєю дівчиною. Додому не повернувся.

— Заяву про зникнення сина мати подала напередодні Нового року, — розповідає начальник ЦГЗ обласного управління міліції Василь Гультайчук. — Згодом міліціонери встановили, що дівчина відхилила залицяння парубка. Можливо, саме через це він і подався до монастиря.

Пошуки тривали три тижні. Телефон Дмитра був відключеним, ще дорогою з Івано-Франківська він викинув сім-картку. Вийти на його слід допоміг приятель Петро, який після Різдва втік із Почаєва до Галича.

— Хлопчина пожалів матір Дмитра й усе розповів, — веде далі Гультайчук. — Хлопця вже повернули додому. Він замкнутий, малоконтактний. Перед утечею тривалий час просидів за комп"ютером, шукав однодумців.

Зараз ви читаєте новину «Парубок утік від дівчини до монастиря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі