четвер, 02 жовтня 2008 07:03

Опалення дорожчатиме щомісяця

Із 1 жовтня комунальне підприємство Луцьктепло підвищило на 10–12% тарифи на тепло. Вартість 1 Гкал для населення зросте до 227,4 грн, для організацій та установ міста — до 407,56 грн/Гкал.

Міська рада запровадила нові розцінки через підвищення на 23% ціни на газ для комунальних підприємств. Починаючи з червня, вартість палива зростала щомісяця на 3–4%. Відтак нинішнього року Луцьктепло заборгувало газовикам близько 8 млн грн за спожите паливо. Подорожчали енергоносії та вода для технологічних потреб.

— Ми провели корегування індивідуальних складових базових тарифів за трьома статтями витрат: паливо, електроенергія та вода, — каже директор комунального підприємства Луцьктепло Рустам Дячук, 40 років.

Жовтневе подорожчання тепла — перше із трьох запланованих до кінця року. У листопаді ціна на опалення для населення зросте до 230,04 грн, із 1 грудня — до 232,76 грн/Гкал.

Зараз ви читаєте новину «Опалення дорожчатиме щомісяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі