субота, 19 квітня 2008 07:06

Ользі Маслівець подарують квартиру в Тернополі

Губернатор Тернопільшини Юрій Чижмарь, 33 роки, започаткував зустрічі з місцевими спортсменами, які завойовують путівки на Олімпіаду в Китаї. Він пообіцяв виділити з обласного бюджету 150 тис. грн на підтримку тернопільських олімпійців.

Першою на прийом до керівника області потрапила майстер спорту міжнародного класу з вітрильного спорту 29-річна Ольга Маслівець. Учасниця двох попередніх літніх олімпіад виборола ліцензію на цьогорічні змагання в Китаї. Для виступів жінці потрібна нова вітрильна дошка. Голова пообіцяв купити її.

Маслівець увійшла до складу олімпійської збірної команди України від Донецької області. У Донецьку їй виділять житло. Губернатор Тернопільщини надасть спортсменці квартиру також у Тернополі.

— Тернопільська область не настільки багата, як Донеччина, — розповідає Юрій Чижмарь. — Але вже на 2008 рік Мінфін погодив регіонові будівництво 160-квартирного житлового будинку за програмою "Доступне житло". Обласна влада шукатиме можливості часткової компенсації вартості квартири для особливо заслужених людей. Частина помешкань у цьому будинку буде призначена для тих, хто зробив добрі справи для краю.

Зараз ви читаєте новину «Ользі Маслівець подарують квартиру в Тернополі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі