середа, 15 серпня 2007 07:01

Ольга Бухтіярова на горі Петрос отруїлася м"ясом

Закарпатські бійці МНС врятували туристку, яка занедужала на Петросі, одній із найвищих гір у Карпатах. 26-річна Ольга Бухтіярова з Одеси отруїлася харчами.

— Про недугу туристки рятувальникам повідомили її друзі у суботу по обіді, — розповідає керівник Говерлянського аварійно-рятувального пункту Дмитро Климпуш. — Вони зійшли з гори і розповіли, що Ольга перебуває у тяжкому стані й потребує негайної госпіталізації. Разом із хворою залишився її чоловік.

Група з шести одеситів вирішила зійти на гору Петрос ще у п"ятницю. Стартували з села Лазещина Рахівського району. Однак уже ввечері Ользі стало зле. Друзі спочатку не надто переймалися, гадаючи, що це скоро мине. Але наступного дня на полонині Скопеска, що неподалік Петроса, жінка вже не змогла пересуватися. У неї почало терпнути все тіло, ноги звела судома.

— Шукати Бухтіярових довелося за допомогою телефону, — каже Климпуш. — Через дві години рятувальники вже транспортували хвору до лікарні. Лікарі припускають, що причиною отруєння могло стати тушковане м"ясо, яке жінка їла напередодні.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Бухтіярова на горі Петрос отруїлася м"ясом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі