пʼятниця, 05 вересня 2008 07:08

Олексій Власюк підрізав сина

У неділю Микола Власюк, 43 роки, із села Глинськ Здолбунівського району Рівненщини та його 74-річний батько Олексій запрягли коней у віз і поїхали до сільського кафе. Випили по чарці. Коли збиралися додому, на подвір"ї посварилися.

Односельці розповідають, Олексій дорікнув синові, що він не працює й сидить на його шиї. Микола на людях обізвав батька. Чоловік дістав із воза кухонного ножа й ударив сина в живіт.

Миколу шпиталізували. Він утратив багато крові. Операція тривала понад 2 год. Його стан здоров"я задовільний.

— Олексій Власюк раніше працював на шахті. Далі — будівельником, трактористом у колгоспі. Добрий господар. Тримає коня, кози, свині. Ходив на зібрання до протестантів. Потім почав випивати. Шкода, що таке сталося, — каже односелець Юрій Варварук.

В Олексія Власюка з дружиною 73-річною Любов"ю п"ятеро дорослих дітей. Троє старших мають свої сім"ї й живуть окремо. 35-річна донька Марія та Микола розлучені й живуть у батьківській хаті. Микола — безробітний. Служив в Афганістані, мав поранення.

Зараз ви читаєте новину «Олексій Власюк підрізав сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі