вівторок, 08 травня 2007 07:07

Олександра Кравчука задавило трактором

27-річний механізатор Олександр Кравчук загинув під власним трактором Т-40 на околиці села Хотячів Володимир-Волинського району Волинcької області.

О десятій вечора Олександр повертався з оранки городів у сусідньому селі. За кілометр до Хотячева машина з"їхала на узбіччя і впала у рів. Кабіни на тракторі не було, Кравчука викинуло у кювет, а зверху на нього навалилася тритонна машина. Кермо продавило грудну клітку. Через півгодини ще живого чоловіка знайшли селяни. Доки в село їхала "швидка", Олександр помер. Щоби витягти тіло, підігнали автокран.

— За слідами коліс з"ясували, що водій заснув за кермом, — каже інспектор Володимир-Волинського міськвідділу міліції Віктор Грубисюк.

Позаторік Олександр Кравчук одружився й переїхав до Хотячева у прийми з рідного села Суходоли. Там із батьками мешкають його старша сестра і брат. Дружина загиблого 19-річна Світлана місяць тому народила сина. За тиждень первістка мали хрестити.

Зараз ви читаєте новину «Олександра Кравчука задавило трактором». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі