середа, 29 серпня 2007 07:15

Олександра Ігнатенка вбили наркодилери

У селі Хром"яків Ківерцівського району на Волині посеред ночі невідомі  влаштували стрілянину. Уранці на городі за хатою знайшли мертвого 26-річного Олександра Ігнатенка з простреленими грудьми та рушницею в руках.

Безробітний Олександр мешкав на околиці села з дружиною і п"ятирічним сином. Того вечора залишився вдома сам, бо родина гостювала у тещі. Близько другої ночі сусіди почули сварку на подвір"ї Ігнатенків. Під вікнами крутилися троє незнайомих чоловіків. Зранку селяни знайшли за хатою застреленого в груди Олександра. Поряд лежали поліетиленові пакети з коноплею і два відстріляні мисливські патрони.

— Медики витягли з тіла покійного кулю від пістолета. Не виключено, що чоловіка застрелили торговці наркотичним зіллям, — каже начальник відділу обласної прокуратури Володимир Лотоцький, 48 років.

Ківерцівська районна прокуратура порушила кримінальну справу за фактами вбивства і торгівлі наркотиками. Слідчі затримали кількох місцевих, яких підозрюють у злочині. Досі невідомо, чи Олександр Ігнатенко причетний до продажу наркотиків, або ж він став випадковою жертвою наркодилерів.

Зараз ви читаєте новину «Олександра Ігнатенка вбили наркодилери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі