четвер, 06 вересня 2007 07:02

Олександр Ковальчук залпом випив пляшку горілки

Минулого четверга на березі озера поблизу селища Жовтневе Іваничівського району Волинської області від алкогольного отруєння помер 35-річний шахтар Олександр Ковальчук. Чоловік заклався з друзями, що залпом вип"є пляшку горілки.

Наприкінці тижня Олександр отримав зарплату та поїхав на озеро на пікнік. Із друзями розпили на трьох літр горілки. Потім вирішили влаштувати змагання — хто більше вип"є. Ковальчук заклався, що одним ковтком подужає пляшку. Коли випив — йому стало зле. Друзі викликали швидку допомогу. Однак ще до приїзду лікарів чоловік помер.

— Серце не витримало надмірної кількості спиртного, — каже начальник Нововолинського міськвідділу міліції Анатолій Трофімов, 40 років.

Олександр Ковальчук працював прохідником на Нововолинській шахті. У селищі Жовтневе в гірника залишилися дружина й донька-школярка.

Схожа трагедія нещодавно трапилася на річці Стир у Луцьку. Захмелілий 39-річний Григорій не зміг доплисти до протилежного берега й потонув.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Ковальчук залпом випив пляшку горілки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі