середа, 04 червня 2008 07:10

Олега Костіва звинувачують у хабарництві

29 травня жителька села Заставне Золочівського району Львівської області 52-річна Ганна Копичак поскаржилася міліції на сільського голову Великого Полюхова. Мовляв, 42-річний Олег Костів вимагав у неї 1000 грн за продовження договору суборенди крамниці.

Наступного дня правоохоронці на вулиці біля сільради затримали війта з чужими грішми.

— Він є депутатом, тому справою займається обласна прокуратура, — розповідає Євген Смаль, начальник Золочівського райвідділу міліції. — Наразі з"ясовують, чи порушувати кримінальну справу. Чоловік перебуває вдома.

Костів головує два роки. Нині продовжує ходити на роботу. Каже, його підставили.

— Це спланована акція проти сільських голів, — доводить. — Такі ж проблеми мали війти Поляни та Скваряви нашого району.

Подружжя Копичаків у Великому Полюхові п"ять років поспіль винаймає приміщення. У Будинку культури облаштували сільську крамницю.

— Вісім місяців мені спокою не дають. Продають горілку й сигарети під фальшивими ліцензіями, — продовжує Костів. — Хочуть викупити приміщення. А як можу продати те, що належить територіальній громаді? На сесії депутати вирішили продовжити суборенду до року. А вона приходить у мій кабінет і гроші в кишеню пхає. Біжу за нею, аби їх повернути. А надворі чекає міліція.

Зараз ви читаєте новину «Олега Костіва звинувачують у хабарництві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі