четвер, 01 березня 2007 17:36

Олег Гриник повісився у шкільній підсобці

27-річний Олег Гриник наклав на себе руки в селі Рудники Миколаївського району Львівської області. Чоловік трудився у школі на півставки техпрацівником.

— Олег уже о дванадцятій годині зазвичай закінчував роботу, — розповідає 50-річний Богдан Чень, заступник директора Рудниківської середньої школи. — А цього разу ще по обіді ходив коридором. Я поцікавився, чому не йде додому. Він відповів, що вже збирає речі. О шостій вечора зателефонував батько Гриника. Повідомив, що сина немає вдома. Ми відчинили школу, зайшли в підсобку, де він зберігав господарські речі. А там Олег у зашморгу висить.

Міліціонери не виявили на тілі Гриника слідів насильницької смерті. Судмедексперти підтвердили, що чоловік був тверезий.

Восени Олег розлучився із 22-річною дружиною Любов"ю. Селяни кажуть, що він був проти розриву, але жінка наполягла на своєму і забрала дітей, 3-річну Яринку та 1-річного Степанчика.

Зараз ви читаєте новину «Олег Гриник повісився у шкільній підсобці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі